Μεράκι και γνώση

Σχεδόν 40έτη εμπειρία σε κατασκευές από μάρμαρο και γρανίτες

Ίδρυση - Αντικείμενο

Η επιχείρηση ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ GRUP Μάρμαρα Γρανίτες ιδρύθηκε το 1981 με σκοπό την εμπορία και επεξεργασία Μαρμάρων και Γρανιτικών πετρωμάτων, από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλες ποσότητες Μαρμάρων , Γρανιτών , Πωρόλιθων, όνυχα, καθώς και χαλαζιακά πετρώματα (Τεχνομάρμαρα – Τεχνογρανίτες).

Αντικείμενο

Χάρη στο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό με μηχανήματα CNC, την προηγμένη τεχνογνωσία, την κατασκευαστική εμπειρία 40 χρόνων και το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει την εταιρεία, είναι σε θέση να καλύπτει εφαρμογές Μαρμάρου – Γρανίτη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας προϊόντα τελικής επεξεργασίας όπως : Σκάλες , Δάπεδα , Πάγκους Κουζίνας , Επενδύσεις Τζακιών , Μπάνια , Ορθομαρμαρώσεις κτιρίων , άλλες ειδικές κατασκευές όπως Εκκλησίες και Μνημεία

Σύγχρονες εγκαταστάσεις
τεχνολογία αιχμής


Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα 2.000 m2 μέσα σε χώρο εναπόθεσης υλικών 4.000 m2 στην Βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της αποτελείται, μεταξύ άλλων, από παντογράφους 4 αξόνων υποστηριζόμενους από σχεδιαστικά προγράμματα και συσκευές λέιζερ, Μουρελομηχανές CNC 3 αξόνων, Γυαλιστικές μηχανές και κόφτες μεγάλων όγκων μαρμάρων, Τόρνος αντιγραφής μαρμάρων μεγάλου διαμετρήματος, Φρέζες ειδικών διαστάσεων για εξειδικευμένες εργασίες κ.λπ.

Μάρμαρα και γρανίτες
premium ποιότητας


Ταξιδεύουμε στον κόσμο και διαλέγουμε τις πιο μοναδικές πλάκες από φυσικές πέτρες που έχει να προσφέρει η φύση.


Για όλες μας τις δημιουργίες χρησιμοποιούμε υλικά ανώτερης ποιότητας : μάρμαρα (ιδιαιτέρως μάρμαρο Διονύσου), γρανίες, όνυχας κι άλλα πετρώματα.

Εμπλουτίζουμε τα υλικά μας με τεχνομάρμαρα και τεχνογρανίτες για εφαρμογές που απαιτούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των χαλαζιακών αυτών πετρωμάτων.

Άψογες κατασκευές
επαγγελματική εγκατάσταση


Η καλύτερη σας διαφήμιση είναι τα έργα μας


Η αγάπη για την πέτρα, το μεράκι και το πάθος, η εμπειρία των 40 ετών αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.